Društvo učiteljev in trenerjev Škofja Loka organizira zimski tečaj smučanja!

PRIDRUŽI SE NAM!

Od 22. 2. do 26. 2. 2021

 

 

~ PROGRAM:

Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja. Program in vadba v skupinah sta prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da sta omogočena kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike.

 

~ TRAJANJE:

  • 22. 2. do 26. 2. 2021
  • 5 dni, lahko tudi posamezni dnevi

 

~ CENA:

  • 40€/dan oz. 180€ za vseh pet dni
  • Cena vključuje učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko vozovnico, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, vse športne in spremljevalne aktivnosti, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, strokovno usposobljene učitelje s potrjeno licenco DUTS Škofja Loka

 

~ PRIJAVA:


~ INFORMACIJE:

  • Jure Bogataj, 041 588 718

 

~ LOKACIJA:

  • smučišče Cerkno

 

~ ZBIRNO MESTO:

  • Parkirišče pri spodnji postaji štirisedežnice BRDO.
  • Prihod na zbirno mesto prvi dan 45 min pred začetkom, ostale dni 20 min pred začetkom.
  • Zaradi trenutnih epidemioloških razmer prevoz s strani organizatorja ne bo organiziran.


 

 

 

~ ZAČETEK:

Prvi dan ob prihodu na smučišče naj bodo otroci že oblečeni in pripravljeni za delo na snegu, za kar boste poskrbeli starši. Prosimo vas, da otroke pripeljete na zbirno mesto, otroci pa naj imajo poleg smučarske opreme s seboj tudi malico. Prvi dan bomo otroke razdelili po skupinah. Čisti začetniki bodo ločeni in gredo najprej v otroški vrtec, za ostale pa sledi preizkus znanja.

Po preizkusu so tečajniki razdeljeni v skupine, primerne njihovemu znanju. Vsako od skupin vodi strokovno usposobljen učitelj, ki mu lahko pomaga pomočnik.

Približno na polovici časa skupina z učiteljem odide na malico. Po končani malici odidejo nazaj na smučišče, kjer se smučarski tečaj nadaljuje. Ob 13. uri tečajniki zaključijo z delom na snegu, učitelj pa jih pospremi na zbirno mesto, kjer jih prevzamete starši.

 

~ POMEMBNO:

Zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19 bomo upoštevali priporočila NIJZ in vas prosimo, da se navodil dosledno držite. Udeleženci morajo biti zdravi (brez vročine in znakov okužb zgornjih dihal).

Otrokom, starim do 12. leta, ni treba opraviti COVID testa. Otroci stari 12 let in več morajo po navodilih vlade RS imeti pri sebi izvid negativnega testa na COVID-19, ki ne sme biti starejši od 7 dni od datuma opravljenega testa. Tečajniki, ki imajo potrdilo zdravnika, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ter so starejši od 12. leta, ne potrebujejo COVID testa.

Če bodo to zahtevale razmere v času izvedbe tečajev, da bo učenje smučanja izvedeno v manjših skupinah ali individualno, si pridružujemo pravico do sprememb programa, zmanjšanja števila udeležencev (po vrstnem redu prijav) ali odpovedi termina. Morebitne spremembe lahko vplivajo tudi na ceno izvedbe tečaja (spremembe števila vadečih, možnost prevoza, …). O morebitnih spremembah vas bomo pravočasno obvestili.